Om Quick Personnel

Enkelt

Vårt fokus har alltid vært å gjøre QP så brukervennlig som mulig. Har du idéer eller feedback tar vi også gledelig imot dette. En god dialog med våre brukere hjelper oss å holde siden enkel og brukervennlig. Dette gir oss også inspirasjon til nye funksjoner for å forenkle hverdagen din!

Kontakt oss gjerne på support@quickpersonnel.no.

For arbeidssøker

For arbeidssøker

Ikke alle har laget en CV før, derfor gjør vi det for deg. Alt du gjør er å fylle inn informasjon på en helt vanlig måte, så lager vi den for deg. Registrerte arbeidsgivere får tilgang til denne, og du kan også printe den direkte ut.

Vær usynlig

Kanskje du allerede har jobb og ikke er komfortabel med å vise arbeidsgiveren din at du leter etter ny, eller av egne grunner vil holde profilen din mer privat. Med av/på gir vi deg muligheten til å være usynlig eller synlig i listen over arbeidssøkere. Velger du av kan ikke arbeidsgivere se deg på noen annen måte enn når du søker på en stilling.

For arbeidsgiver

Utlys stilling eller finn direkte

For å forenkle ansettelsesprosessen kan du hos oss filtrere og søke gjennom jobbsøkere i vår database for å finne kandidaten som best utfyller dine kriterier – uten at du trenger å lyse ut stilling! Vil du al likevel lyse ut stilling på vanlig måte får du hos QP en effektiv oversikt over alle søkere med mulighet for å godta eller avslå uten å bruke tid på å lese gjennom lange søknader.

Ingen jobbsøknad

Vi fjerner jobbsøknaden for å spare deg for tid! Når du utlyser still ing hos oss legger du ved konkrete spørsmål til hvorfor søkeren kan passe til stillingen. Svarene deres får du opp i en egen liste og når du tror du har funnet en som passer kan du gå videre inn på profilen for å se nøyere på CV, erfaring og mer.